Choux a la creme

de Miha in Dulciuri, 15 Sep 2010 | 17052 vizualizari

COMENTARII (56)

diaconta 1

19.09.2010, 14:32

elegante precum niste mirese
Ela ,sa fie muuuuuuuuulti si cu multa bucurie si iubire

Pasiune pentru bucatarie 1

19.09.2010, 14:44

bune chourile,noi le adoram,o sa fac si eu maine ca mi-a ramas frisca batuta si nu stiu ce sa fac cu ea

elisabeth 1

19.09.2010, 19:30

a-si vea nevoie deun instrument pprofesiopnal de ornat tort cine imi poate da informatii?

onuta 1

20.09.2010, 23:31

miha, este prajitura mea preferata.

Miha 1

21.09.2010, 12:13

Elisabeth, eu am folosit asta http://www.decorix.ro/bucatarie/punga-pentru-umplut-4-varfuri.html Nu e ca cel profesionist de la Wilton (de exemplu), dar e bun. Posh-ul este din bumbac plastifiat si se poate spala foarte bine dupa ce l-ai folosit.

mena29 1

27.09.2010, 08:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu zmeura si ciocolata de post

de Rocsi 9

ieri la 20:40

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

pe 15.11 la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
RULADA CU CREMA DE ZMEURA