Chiftelute picante de cartofi

de Miha in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2010 | 22128 vizualizari

COMENTARII (37)

Corinuta 1

13.10.2010, 12:55

Hihihi! Am juns prima ca-mi plac!

Miha 1

13.10.2010, 12:56

Bine ai venit!

Corinuta 1

13.10.2010, 12:58

Cu cartofi cruzi ai facut vreodata?

La Ancuta 1

13.10.2010, 13:02

ce bine arata. Nu am mancat cu cartofi fierti. Cred ca sunt tare bune

madi_marin 1

13.10.2010, 13:06

Miha....arunca si la mine o ghiulea, te rog....

mihaelar63 1

13.10.2010, 13:07

direct la favorite si daca pot degusta e si mai bine

Miha 1

13.10.2010, 13:14

Corina, n-am facut cu cartofi cruzi, dar tin minte ca ne facea mama acasa. Oare stiu sa fac? Ia sa-mi zici cum le faci tu.

Miha 1

13.10.2010, 13:14

Buna Anca, bune.

Miha 1

13.10.2010, 13:14

Madi, am trimis cu prastia. Fii gata sa o prinzi.

Miha 1

13.10.2010, 13:15

Mihaela

nadina73 1

13.10.2010, 14:06

hop si eu direct cu furcilesi 5 la numarte-ai reprofilat pe cartofi mai noulasa stiu carnea o manca zmeu pe ascuns si nu mai apuci sa o postezi

nadina73 1

13.10.2010, 14:08

cu cartofi fierti nu am facut doar cruzi dar trebuie sa fie tare bune,o sa le fac sigur i va placea lui Dragos

madi_marin 1

13.10.2010, 14:13

Miha....a ajuns ghiuleaua, dar era muscata..... cine o fi fost de vina?

Corinuta 1

13.10.2010, 14:22

Cum sa nu stii tu Miha, tu. Ii dai pe razatoare si-i storci bine de zeama, in rest cam la fel ca astea cu cartofi fierti. Da' au alt gust dupa ce-i prajesti

Miha 1

13.10.2010, 14:39

Nadina, cartofii plac mult piticilor. Si atunci profit sa-i gatesc in fel si chip si asa mai bag pe langa ei o ceapa, un morcov, o rosie...pe care altfel nu le-ar manca.

Miha 1

13.10.2010, 14:40

Auch Madi...am gresit si am pus-o p-aia muscata?

Miha 1

13.10.2010, 14:41

Corina da da...asa facea si mama. Poate o sa incerc in curand.

Rocsi 1

13.10.2010, 14:43

asa bine arata k ma si infing sa iau una

Criss 1

13.10.2010, 14:48

Foarte buni cartofii facuti astfel. Am facut si eu cu ceva timp in urma si i-am dat prin pesmet inainte de a-i pune la prajit.

Miha 1

13.10.2010, 15:24

Rocsi cate poftesti draga, cate poftesti...

Miha 1

13.10.2010, 15:24

Criss, am facut si varianta cu pesmet si nitel cascaval in compozitie... Bun bun!

lacrimioara 1

13.10.2010, 16:37

arata foarte apetisante o sa le probez si pe astea ca tu miha ai niste retete

madi_marin 1

13.10.2010, 17:27

Miha...sa nu se mai intample, bine?

Miha 1

13.10.2010, 17:58

Lacramioara, multumesc!
Sa aveti pofta, daca le vei face.

Miha 1

13.10.2010, 17:58

Madi, am inteles...5 minute de rusine.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bulete de cartofi si branza