Chiftelute la cuptor

de T I M E A in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2012 | 18720 vizualizari

COMENTARII (16)

diaconta 1

18.01.2012, 15:42

iar eu am si mai mare avantaj,mananc de la tine daca-mi dai,evident
foarte bune

Lau 1

18.01.2012, 16:31

vreau si eu

Lorra 1

18.01.2012, 16:37

arata tare bine, mmm....papa bun

MotanLaOale 1

18.01.2012, 16:59

bune bune

ela 1

18.01.2012, 18:21

ce bine arata....

Rocsi 1

18.01.2012, 21:26

asa e sunt mai bune si mai sanatoase!!!!

mamaieelena 1

18.01.2012, 21:38

T I M E A 1

18.01.2012, 22:29

Asa e, sunt mult mai sanatoase si gustoase in cuptor! multumesc tuturor pentru aprecieri!!!

deyutzky 1

19.01.2012, 11:30

ce bine arata

T I M E A 1

19.01.2012, 23:44

multumesc

Ina 1

28.01.2012, 22:46

Ina 1

28.01.2012, 22:47

bun venit!! ( niciodata nu-i tarziu )

T I M E A 1

28.01.2012, 23:23

multumesc Ina!

nadiuta123 1

04.02.2012, 14:57

Si mie imi plac foarte mult chiftelutele la cuptor

T I M E A 1

04.02.2012, 22:18

daaa sunt mult mai sanatoase asa

Angelina_Elena 1

21.08.2012, 23:53

imi plac mult cum arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele fara carne la cuptor, cu sos de praz