Chiftelute la cuptor

de lili in Mancaruri cu carne, 23 Ian 2011 | 7365 vizualizari

 

Eu zic ca sunt foarte bune si dietetice, fara atata prajala.

 

INGREDIENTE

 

  • 600 gr. carne de porc ( vita sau pui)
  • 2 oua
  • 2 cartofi,
  • un morcov
  • o ceapa
  • 3 linguri de faina
  • 3 catei de usturoi
  • o mana de patrunjel
  • vegeta, piper

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor:

Carnea se macina, iar morcovul si cartoful se dau pe razatoarea mica si se scurg de zeama. Se amesteca toate impreuna cu ceapa taiata marunt, usturoiul dat prin presa, cu vegeta, piper,patrunjelul taiat marunt, ouale si faina. Din compozitia obtinuta se fac chiftelute. acestea se pun in tava pe o  hartie de copt si se baga in cuptor.  Daca e cazul le mai intoarcem nitel. Timpul de coacere este un pic mai mare, cca 45 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc glazurate