Chiftelute de naut

de yammy in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2009 | 7577 vizualizari

 

Inedite, gustoase ...

 

INGREDIENTE

  • 3 cani naut fiert
  • 5 oua
  • 1 cana faina
  •  jumate cana susan
  • 1 felie paine muiata
  • sare
  • 1 cana fulgi de ovaz muiati in apa fierbine
  • condimente pt chiftele
  • jumate de lingurita bicarbonat
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de naut:

-Nautul se lasa la muiat de seara pe dimineata. A doua zi se pune la fiert in apa cu sare si vegeta
-se zdrobeste nautu cu furculita ca sa ramana bucatele mai mari
-toate ingredientele se pun intr-un vas incapator si se amesteca bine
-se formeaza chiftelute si se prajesc in ulei

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Humus reteta