Chiftelute de linte rosie la cuptor

de rivka in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2010 | 10026 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana plina linte rosie
  • 2 cartofi potriviti
  • 1 lingurita pasta de ardei iuti=sambal
  • sare
  • 3 oua
  • 1 cescuta pesmet
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 2 lingurite patrunjel uscat
  • pt coacere hartie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de linte rosie la cuptor:

Se pune lintea la fiert in apa impreuna cu cartofii curatati si taiati cuburi cca 10-15 minute pana s-a umflat lintea si cartofii sunt fierti. Se scurg de apa ramasa si se lasa la racit.Se amesteca cu batatorul de puree de cartofi impreuna cu cescuta de pesmet, lingurita de pasta de ardei iuti, sare dupa gust,patrunjelul uscat,praful de usturoi, 3 oua. Din acesta compozitie se fac cu ajutorul unei lingurite si a formelor de fursecuri chiftelutele , in tava pe hartia de copt. Se dau la cuptorul incins inainte la 240 grade cca 15 minute pana prin o culoare usor aramie.

Se consuma ca atare sau alaturi de o cana de iaurt. Sun fantastic de bune si sanatoase datorita continutului mare de fibre si proteine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de linte rosie la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Teo 1

04.08.2010, 23:04

O gustare de 5 * !

Corinuta 1

05.08.2010, 00:05

ce de stelute!

nadina73 1

05.08.2010, 01:11

e la favo dar de ce nu ai pus mai multe poze super retata ta 5 f mai ai ceva ca ai pus azi nu glumaharnicuta ca o furnicuta

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta sarata cu ciuperci, loboda si chiftelute