Chiftelute de dovlecel cu branza

de lili in Mancaruri de legume, 25 Aug 2010 | 5864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel,
  •  o branza de vaca (cca.400 g),
  • 3-4 linguri de faina,
  • 2 oua,
  •  usturoi,
  • sare  
  • piper,
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecel cu branza:

Curatim dovlecelul , il dam pe razatoare si il amestecam cu branza, usturoiul pisat, ouale, condimentele si faina. Luam cu lingura din compozitie si punem la prajit in ulei. Se pot servi atat calde cat si reci. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecel cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi in straturi