Chiftelute de cous cous

de GretaRachita in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2014 | 8169 vizualizari

COMENTARII (10)

MIUTA 1

16.01.2014, 12:41

Bunica 1

16.01.2014, 13:57

Cred ca snt foarte bune!

ianculubita 1

16.01.2014, 16:00

Daca puneai si o maslina fara sambure in interior,erau bestiale

Krystyan Trendy 1

16.01.2014, 16:03

interesanta reteta

MotanLaOale 1

16.01.2014, 16:06

babi5 1

16.01.2014, 16:31

Rocsi 1

16.01.2014, 20:12

Sim0na 1

16.01.2014, 20:33

Alina26 1

17.01.2014, 12:32

interesanta idee!!la fav!!!

GretaRachita 1

18.01.2014, 12:02

Multumesc tuturor. Da bunica sunt fff bune. Ianculubita nu ar fi mers maslina inaacset caz pt ca ar fi acoperit gustl de curry si curcuma. incearca te rog asa reteta si imi spui apoi parererea ta. Eu consider ca sunt f bune asa.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cuscus cu peste si sos iute-dulceag