Chiftelute de cartofi si avocado

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2016 | 4338 vizualizari

 

Cu branzeturi gustoase, iata o combinatie grozava!

 

INGREDIENTE

  • 2 palete mari de cartofi fierti ca pentru piure si bine scursi
  • 1 avocado( copt, gata de mancat)
  • 1 ou si 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
  • 7 linguri parmezan
  • 2 linguri branza telemea
  • 2 linguri cascaval
  • 3 linguri pesmet
  • sare dupa gust
  • un praf de turmeric
  • o cana de pesmet si faina amestecate pentru tavalit chiftelutele
  • ulei pentru prajit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi si avocado:

Ne iese papa bun pentru 5 persoane!

Se curata avocado si se amesteca cu cartofii, se zdrobesc cu telul de piure, se adauga pe rand, laptele, branzeturile, ouale, pesmetul, turmericul, sare dupa gust si se formeaza chifltelutele,  se tavalesc in pesmet si faina, avand grija sa scotem usor aerul sa devina mai dense, se prajesc apoi in ulei incins.

Se scot cu o paleta intr-un vas tapetata cu hartie absorbanta, sa se curga excesul de ulei si se transfera pe platou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi si avocado" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de branza cu chimen