Chiftelute cu ton si seminte de pin

de Oana in Ton, 20 Mai 2012 | 3393 vizualizari

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

20.05.2012, 18:51

aziz 1

20.05.2012, 19:04

reteta cu specific israelian,foarte bun!!!

RuxyRux 1

20.05.2012, 19:21

Cred ca sunt grozave...mie nu-mi plac sub nicio forma semintele de pin, desi m-am straduit sa le accept ca si gust...nu am reusit

Mihaela11_jo 1

20.05.2012, 20:03

Delicioase; imi plac semintele de pin in toate mancarurile. le dau o aroma deosebita

Bya Ralu 1

20.05.2012, 20:17

minunate

Alinutza80 1

20.05.2012, 20:24

Angelina_Elena 1

20.05.2012, 20:38

mirela0911 1

20.05.2012, 21:06

Ce bune trebuie sa fie!

Rocsi 1

20.05.2012, 21:11

super

Panacris 1

20.05.2012, 21:31

Delicioase!

Lau 1

20.05.2012, 21:41

delicioase

iry-gabriela 1

20.05.2012, 22:08

buneeeeeeee

mihaelar63 1

20.05.2012, 23:55

Trebuie incercate

Sim0na 1

21.05.2012, 18:24

Bune trebuie sa fie...

Oana 1

27.05.2012, 19:50

Ma bucur ca va plac, sunt tare bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foi de brick cu ton