Chiftelute cu susan

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2010 | 7355 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne tocata de pui
  • ceapa
  • ardei
  • morcov
  • usturoi
  • cimbru
  • marar, patrunjel
  • piper
  • sare
  • pesmet sau paine inmuiata in apa/lapte
  • oua
  • susan alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu susan:

Le puteti face din orice fel de carne.
Se amesteca carnea tocata cu painea inmuiata in apa/lapte sau cu pesmetul,
ouale si se adauga condimentele (cimbru, piper, sare, dupa gust) si verdeata.Daca, compozitia este prea moale, mai adaugati pesmet.
Se fac bilute cu mana putin uda si se dau printr-un amestec de susan si se pun la prajit in ulei incins, se scot pe un servetel pt a absorbii surplusul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu susan" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Turnulete taranesti