Pentru ca eu am primit cadoul Inedit si pentru ca imi plac mancarurile cu soia,am facut chiftelutele astea!
Am pregatit granulele de soia dupa instructiunile dupa plic. Intr-un castron mai mare am pus granulele stoarse bine. Am fiert zarzavatul de supa, l-am scurs de apa si l-am zdrobit cu furculita si l-am adaugat in castron. Cartofii copti i-am zdrobit, am tocat ceapa verde maurnt si le-am adaugat in castron impreuna cu ustutoiul zdrobit, pesmetul si painea inmuiata si bine stoarsa. Am potrivit gustul cu sare si piper si am amestecat totul foarte bine.
Cu mana am format chiftelutele pe care le-am tavalit prin pesmet amestecat cu faina si le-am pus la prajit in uleiul deja incins.
Dupa ce s-au prajit le-am scos pe servetele de bucatarie pentru a aduna surplusul de ulei.
Pofta buna!
1
Toate ingredientele fiind fierte se prajesc putin, cat sa prinda culoarea aurie.