Chiftele din sunca fiarta

de daniastefania in Porc, 10 Mai 2016 | 2530 vizualizari

 

Daca nu stiti ce sa faceti cu sunca de porc fiarta ramasa de la Pasti, va dau o idee rapida si foarte buna! Sa faceti niste chiftele.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr sunca de porc fiarta
  • 2 oua
  • 1 ceapa verde
  • 5 felii paine
  • Piper
  • 1 lingura lapte
  • Ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din sunca fiarta:

Aluatul de chiftele se pregateste foarte rapid. Avem nevoie de un robot de bucatarie. Inmuiem painea in putina apa si o stoarcem bine. O punem in robot alaturi de restul ingredientelor (cu exceptia uleiului). Pornim robotul si trebuie sa obtinem o pasta omogena. Cu mana formam chiftelele. Puteti sa le dati o forma rotunda sau mai aplatizate, cum am facut eu. Punem intr-o tigaie ulei si cand s-a incins punem chiftelele. Le prajim pe ambele parti pana se rumenesc frumos. Le scoatem pe hartie absorbanta. Le servim calde sau reci. Pofta mare!

TIPS-URI

1

Nu adaugam sare in compozitia de chiftele, sunca e suficient de sarata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din sunca fiarta" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tava cu piure de cartofi