INGREDIENTE
- 1piept mare de pui
- 1ou
- 3catei de usturoi
- cimbru
- piper
- sare
- busuioc
- faina(2linguri)
- pesmet(2linguri)
- susan
- patrunjel verde
- ulei de masline
MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din piept de pui:
Dezosam pieptul si-l tocam.
Usturoiul l-am pisat marunt si l-am adaugat peste carne impreuna cu oul,cimbru,piperul,sarea,busuiocul si patrunjelul,am amestecat bine compozitia.
Am amestecat intr-o farfurioara pesmetul,faina si susanul.Am facut bilute din compozitia de carne pe care le-am tavalit prin faina amestecata cu susanul si pesmetul,apoi le-am apasat in maini si le-am pus intr-o tigaie cu ulei bine incins.Le-am intors pe o parte si pe alta pt a se praji dupa care le-am scos pe un prosop de hartie.
pofta buna! se pot servi calde cat si reci










































