Chiftele din carne de pui

de MotanLaOale in Pui, 5 Apr 2016 | 3390 vizualizari

 

Am tot vazut si am zis sa incerc si eu. Sunt bune dar tot cele clasice parca sunt mai bune.

 

INGREDIENTE

  • 600g carne tocata de pui
  • 2 oua
  • 1 ceapa mare
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 legatura marar
  • 3-4 felii de paine
  • vegeta
  • piper
  • faina pentru format
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de pui:

Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine, bine.

Ceapa se curata si se da pe razatoarea cu ochiurile cele mai mici.

Mararul se toaca marunt.

Usturoiul se piseaza.

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele si se potriveste de gust.

Se formeaza chiftele in mana, se dau prin faina pusa pe o farfurie, se scutura de surplus si se pune deoparte pe un tocator.

Se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins pe ambele parti 5-6 minute, pana se rumenesc frumos.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se mananca calde cu orice garnitura si salata sau reci cu paine si mustar.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Chiftele din carne de pui