Chiftele de zucchini cu pesmet

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2015 | 5581 vizualizari

 

Au iesit atat de gustoase,am vrut sa fac initial zucchini cu parmezan,dar cum nu aveam am facut asa :) delicioase

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel zucchini
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 leg patrunjel proaspat
  • 1 ou
  • sare/piper/usturoi/oregano/boia dulce
  • pesmet cat cuprinde
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de zucchini cu pesmet:

Dovlecelul se da pe razatoarea mare si se lasa cateva minute in castron.

Ceapa o tocam marunt,adaugam morcovul dat pe razatoare,iar dovlecelul ras se stoarce bine,iar patrunjelul se toaca marunt.

Adaugam condimentele,oul,se amesteca bine si se adauga pesmet(nu trebuie sa fie foarte tare compozitia).

Se ia cu o lingura si se pun in uleiul incins la prajit.(Se pot pune si cu mana).

Se scot pe un servet de hartie si se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de zucchini cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piftele de cartofi si telemea