Chiftele de pui cu legume la gratar

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2015 | 2955 vizualizari

 

Asta am pregatit astazi la gratarul electric. Au iesit 27 de chiftelute.

 

INGREDIENTE

  • 700 g piept de pui;
  • o ceapa;
  • un morcov;
  • un cartof;
  • 100 g paine;
  • 3 catei de usturoi;
  • maghiran uscat;
  • oregano uscat;
  • o lingurita de boia de ardei dulce;
  • piper;
  • sare.
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui cu legume la gratar:

Se spala pieptul de pui, se scurge de apa si se se da prin robot. 

Ceapa se curata de foi, se spala si se da prin robot.

Morcovul se curata de coaja, se spala si se da pe razatoare.

Cartoful se curata de coaja, se spala si se da pe razatoare.

Painea se da prin robot impreuna cu cateii de usturoi curatati de foi si spalati.

Toate aceste ingrediente se pun intr-un castron si peste ele se adauga sarea, piperul, boiaua si ierburile aromatice. Se amesteca.

Se pune 1 l apa in tava gratarului electric, se conecteaza la priza, se aprinde si se lasa sa se incalzeasca 2-3 minute. 

Se formeaza chiftelute plate si se aseaza pe gratar, rumenindu-se frumos pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui cu legume la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Andra_Constantinescu 1

15.08.2015, 21:30

Cu mare drag, Rocsi!

mihaelar63 1

17.08.2015, 22:07

Imi place asezonarea cu mirodenii

Andra_Constantinescu 1

17.08.2015, 22:48

Au fost foarte bune, Mihaela!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cirnaciori din carne de pui