Chiftele de pui

de ionix in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2010 | 5843 vizualizari

 

By me and mama :D

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne tocata din piept de pui
  • 2 oua
  • 1 cartof crud
  • ceapa mare
  • 4-5 catei de usturoi
  • Sare, piper
  • legatura de marar
  • ½ legatura patrunjel
  • Miezul  de la doua felii de paine inmuiat in 4 linguri cu lapte
  • 2-3 linguri cu faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui:

Carnea tocata se amesteca bine cu ouale si cu painea inmuiata in lapte.

Ceapa si cartoful se dau pe razatoare pe ochiurile cele mai mici iar apoi se adauga peste compozitia de carne.

Pisam usturoiul si-l punem peste compozitie amestecand bine bine.

Se adauga verdeata taiata marunt si faina.

Se drege cu sare si piper, dupa gust.

Se fac chiftelutele si se prajesc in ulei fierbinte.

Se servesc atat calde cat si reci.

 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

madi_marin 1

27.04.2010, 14:15

ce pofta mi-au facut chiftelutele....., n-am mai facut de mult , dar cred ca prestez curand o portie ca nu se mai poate.....

ionix 1

27.04.2010, 18:46

mersi mersi mersi

DIANA B 1

22.03.2011, 10:26

fac si io
Da' pe unde mai esti , ca nu te mai vaz ...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]