Am vazut pe site si aratau foarte frumos si am zis sa incerc si eu. Sunt frumoase si bune!
Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine.
Ceapa se curata si se toaca marunt.
Mararul se toaca marunt.
Intr-un castron se amesteca toate ingredientele, se sareaza si pipereaza dupa gust.
Se tine 20-30 minute la frigider sa se amestece aromele.
Din amestecul de chiftele se fac doua cosulete (din tot amestecul ies 6 cosulete) care se pun intr-o tava unsa cu unt.
Trebuie facute cu atentie si de marime potrivita sa incapa un ou in ele. Ale mele au fost un pic mai mici si au dat pe afara.
Tava cu cosuletele se introduce in cuptorul preancalzit pentru 20-25 minute pana incep sa se rumeneasca putin.
Se scoate tava din cuptor si in fiecare cosulet de sparge cate un ou si se presara sare.
Se reintroduce in cuptor pentru 8-10 minute pana se fac ouale cum doriti de moi.
Cand sunt facute ouale se scoate tava din cuptor si cosuletele se pun pe farfurii.
Se servesc calde cu muraturi sau salata.
Pofta Buna!