Chifle umplute cu piept de pui

de cristinutanicolita in Sandvisuri, 10 Ian 2017 | 4117 vizualizari

 

Am făcut un pui la cuptor si a mai rămas putin piept nemancat, asa ca am preparat niste chifle delicioase!
 

 

INGREDIENTE

  • Aluat chifle:
  • 300 g faina
  • 1 lgt drojdie uscată
  • 1/2 lgt sare
  • 150 ml apa călduță
  • 1 buc piept de pui
  • 100 gr cașcaval
  • ketchup
  • 50 gr masline verzi
  • 1 galbenus +1lg lapte
  • seminte susan
Portii: 9
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute cu piept de pui:

Pregatim mai intai aluatul; intr-un castron, amestecam faina cu sarea si drojdia. Adăugăm apa călduță si framantam un aluat elastic si nelipicios. Il acoperim cu un prosop curat și il lasam la crescut într-un loc călduț.

După ce aluatul isi dublează volumul, il împărțim in 9 bile.

Dam drumul la cuptor. 

Luam o bila de aluat si o intindem. Punem ketchup, piept de pui, masline si cascaval si formam chifla. Procedem la fel până terminăm aluatul. 

Punem chiflele in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou, presaram susan si le coacem la foc mediu cca. 30 min. 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortilla wrap cu pui