Chifle umplute cu branzeturi si masline la cuptor

de simona72 in Mancare copii, 15 Mai 2014 | 9646 vizualizari

 

Un mic dejun super rapid si bun atat pentru cei mici cat si pentru cei mari....

 

INGREDIENTE

  • 1 chifla
  • 1 lingura branzica si smantana cu masline verzi de la Delaco
  • 1 praf de sare si piper
  • 1 albus de ou
  • 1 lingurita pasta de patrunjel(patrunjel tocat marunt, pus la borcan cu sare si ulei de masline)
  • 2 linguri ementaler ras fin
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 2 masline verzi, fara samburi, umplute cu ardei rosu
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute cu branzeturi si masline la cuptor:

Chifla sa fie veche de 1 sau 2 zile. Se taie in jumatate, se scobeste miezul. Albusul de ou se bate cu un praf de sare, se adauga miezul de chifla facut bucatele, branzica de la Delaco, pasta de patrunjel, smantana, ementalerul ras fin.

Se amesteca toate ingredientele si cu pasta rezultata se umple jumatatile de chifle. Inainte de a umple chiflele, acestea se ung cu putin unt in interior.Se adauga la fiecare in mijloc cate o maslina,se stropesc cu putin ulei de masline si se pudreaza cu piper proaspat macinat. Se dau la cuptorul incins la 170 grade pt 10-12 minute. Sunt minunate calde, in crusta crocanta si interior moale.

Sa aveti pofta!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu branzeturi si masline la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor fierti