Am facut aceste chifle dupa o idee vazuta pe internet ... Se pun cateva minute la cuptor pentru ca branza sa se topeasca usor si chifla sa fie usor crocanta insa sunt la fel de bune si fara a fi puse la cuptor !
Chiflele se scobesc usor ( facand atentie sa nu le rupem ) .
Intr-un bol punem tonul cu tot cu uleiul de masline din conserva, porumbul dulce bine scurs de lichid si maslinele negre ( fara samburi ) . Amestecam bine .
Castraveciorii murati ii taiem la capete si apoi ii taiem in jumatate pe lungime apoi ii feliem.
Punem castraveciorii in bol ,presaram sare si amestecam bine toate ingredientele.
Umplem chiflele cu amestecul din bol si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Taiem feliile de branza in fasii si le asezam pe fiecare chifla .
Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 10 minute .
Servim chiflele calde .
Pofta buna !