Chifle umplute

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2011 | 6680 vizualizari

 

Sunt foarte bune servite la micul dejun sau la cina, iar umplutura poate varia in functie de preferinte.

 

INGREDIENTE

  • 2 chifle graham
  • 1 carnat
  • cartofi prajiti
  • 1 ou
  • cascaval ras
  • crema fina de branza
  • unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute:

Chiflelor li se taie capacelele si se scobeste continutul cu o lingurita. Se pun in interior cateva bucatele de unt, apoi se ung cu crema de branza. Oul se bate ca pentru omleta si se amesteca cu cartofii prajiti, carnatul prajit si el si cascaval ras. Cu aceasta compozitie se umplu chiflele. Se dau la cuptor pe hartie de copt pentru 15 minute.

Se servesc cu salata de rosii si castraveti cu marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (77)

Cris2711 1

20.07.2011, 16:38

Angelina_Elena 1

28.01.2012, 21:58

minunate mai sunt chiflele acestea umplute...de mult imi fac cu ochiul

madi_marin 1

29.01.2012, 08:52

Elena_Daria...ma bucur ca iti plac... sunt usor de facut si variante de umpluturi sunt nenumarate...in functie de preferinte...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]