Chifle aromate

de Corinuta in Piine, 3 Noi 2012 | 3622 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cani faina
  • 1 cana apa
  • 2 linguri unt
  • 1 cub drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura sare
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1/2 legatura busuioc proaspat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle aromate:

Se amesteca drojdia cu zaharul, se adauga apa calduta, apoi sarea, untul moale si verdeata tocata. Ultima se adauga faina si se framanta bine, apoi acoperim aluatul si-l lasam la crescut intr-un loc caldut.

Dupa jumatate de ora se imparte aluatul in parti egale si cu mainile unse cu ulei se formeaza chiflele. Ies cam 10 chifle care se pun in tava si se ung cu ulei, apoi se mai lasa sa creasca cam 10 minute. Intre timp se da drumul la cuptor, iar apoi se introduc chiflele si se coc la 200 de grade cam jumatate de ora.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (24)

Rocsi 1

03.11.2012, 21:50

Mmmm prea bune.Una e a mea

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 11:06

Ancutsa 1

19.07.2016, 18:04

Arata foarte bine, interesanta alegere cu tot felul de ierburi aromate! Mi-a placut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine cu musli