Cherry in sos cu busuioc

de ianculubita in Conserve, 6 Sep 2013 | 3704 vizualizari

 

De multe ori cumparam din comert aceste rosii pentru paste mai ales;acum daca am avut rosiile mele, mi-am facut singura

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rosii cherry
  • 1 mana de busuioc verde (se poate si mai mult pentru cine doreste)
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 cana cu bulion de rosii
  • 1 lingura de oregano uscat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cherry in sos cu busuioc:

Intr-un vas pregatim sosul din bulion, 3 cani cu apa, sare si piper dupa gust. Dupa ce a clocotit bine oprim focul si adaugam usturoiul bine pisat, oregano si busuiocul tocat marunt. Umplem borcanele in care am pus rosiile spalate, infiletam capacele si le fierbem 1 h, le lasam in apa sa se raceasca apoi le depozitam la camara.

TIPS-URI

1

cine doreste poate pune si putin ulei de masline

2

bulionul de rosii poate fi inlocuit cu pulpa proaspata de rosii,eu am ales calea cea mai simpla

Daca ti-a placut reteta noastra "Cherry in sos cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Roșii în suc propriu