Separam albusurile de galbenusuri.
Peste albusuri punem 4 linguri indulcitor Clio, un praf de sare si batem albusurile spuma.
Preincalzim cuptorul la 175 grade.
Peste albusurile batute spuma adaugam pudra de cacao, praful de copt si taratele de ovaz.
Amestecam totul gu grija cu o lingura de lemn, apoi turnam acest amestec in tava tapetata cu hartie de copt.
Presaram 2 linguri seminte de canepa decorticata.
Dam la cuptor, cca 10 minute, periada in care ne ocupam de umplutura.
Amestecam galbenusurile cu esenta de vanilie, indulcitorul si 1 lingura seminte de canepa.
Adaugam branza degresata, mixam pana se omogenizeaza.
Scoatem tava din cuptor, turnam umplutura, nivelam, presaram seminte de canepa si asezam din loc in loc bucatele de ghimbir confiat.
Dam din nou tava la cuptor, reducem temperatura la 150 grade si lasam tarta in cuptor pentru o ora.
Scoatem tarta din cuptor, o desprindem cu grija de pe hartie, o asezam pe un gratar sa se raceasca, decoram cu indulcitor pudra si servim.
Pofta buna!