Cheesecake cu ciocolata

de _Alina_ in Dulciuri, 28 Iun 2014 | 8566 vizualizari

COMENTARII (21)

gaby_duceag 1

28.06.2014, 10:12

da ce reţete frumoase ai postat!!!

Lia_ 1

28.06.2014, 10:43

Am retinut acest tip de glazurare / imbracare pt ca este lucioasa, frumoasa si gustoasa. Ramane moale, nu? ...Chiar nu are importanta dar trebuie sa stiu in ce situatii se potriveste ca sa o folosesc. si mie imi place branza mult.

Favorit

gaby_duceag 1

28.06.2014, 10:45

Lia, se intareste la frigider.
Parerea mea, din ce am citit. Si cred ca se face destul de tare, nu ca o glazura crocanta, insa numa bine cat sa se poata taia, ca o crema.

Lia_ 1

28.06.2014, 10:49

Cred ca da, Gabitzu, intarita sa nu curga dar nu crocanta

_Alina_ 1

28.06.2014, 11:07

Lia, Gaby are dreptate. Se intareste putin intr-adevar dar nu devine crocanta.
Merci!

_Alina_ 1

28.06.2014, 11:07

Gaby, multumesc!

Angelina_Elena 1

28.06.2014, 12:56

Minunat!

simona72 1

28.06.2014, 13:01

De milioane!!!

Dya Daniela Andrei 1

28.06.2014, 14:02

Este wow!

- Andreea - 1

28.06.2014, 15:24

Bya Ralu 1

28.06.2014, 15:48

MOKUSKA 1

28.06.2014, 17:14

Foarte bun cheesecake

kukibella 1

28.06.2014, 19:13

tarasmariana 1

29.06.2014, 06:02

Xandrinne 1

29.06.2014, 07:10

Rocsi 1

29.06.2014, 11:03

Vezi ca am taiat si eu o feliuta!

roxana_simona 1

29.06.2014, 19:50

super

mirela0911 1

30.06.2014, 14:59

si mie imi place combinatia!

robert_b 1

01.07.2014, 08:04

robert_b 1

01.07.2014, 12:39

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 11:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake Padurea Neagra