Cheese Souflle

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2010 | 5981 vizualizari

 

un sufleu de branza pufos la maxim si foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 50 g branza,
  • 50 g cascaval,
  • 2 linguri de smantana,
  • un parf de sare,
  • unul de piper,
  • unul de curry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheese Souflle:

Se bat albusurile cu un praf de sare bine de tot.Separat amestecam galbenusurile cu branza si cascavalul rase si cele 2 linguri de smantana.Apoi incorporam cu grija amestecand de sus in jos galbenusurile in albus.Apoi punem un parf de piper si curry.

Ungem tavita bine cu unt si preincalzim cuptorul.Inroducem tavita la cuptor cam 20  minute(eu am cuptor cu gaz normal) si lasam la foc mediu spre mic.Nu umblam deloc la el.Cand au trecut 15 minute oprim focul .Veti obtine un sufleu pufos si foarte gustos.

TIPS-URI

1

In functie de tava puteti dubla cantitatile si astfel iese mai pufos si mai umflat sufleul.Eu am avut o tavita mica de silicon si mi-as iesit destul de pufos  dar nu asa inalt cum as fi vrut.Secretul e sa bati bine de tot albusurile sa se tina spuma tare de fundul castronului intors , sa preincalzesti cuptorul si sa nu umbli la el pana ce e gata.Iata cum se prepara:  

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheese Souflle" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu branza si cascaval