Chec pufos (ciambellone soffice)

de leoflori in Prajituri, 29 Apr 2010 | 12741 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 240 gr. zahar
  • 130 ml. apa calduta
  • 250 gr. faina
  • 120 ml. ulei
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 2 lingurite coaja rasa de lamaie/portocala
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 gr. stafide
  • optional : 1 lingurita cacao amestecata cu 1/3 din compozitie

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos (ciambellone soffice):

Se bat ouale cu zaharul cca 1 minut. se adauga uleiul, apa, esenta de vanilie, coaja de lamaie/portocala si in final faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca usor cu lingura si se pun  si stafidele. Turnam compozitia in forma unsa si tapetata bine cu faina si se coace cca 40-45 minute la 180 grade C.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos (ciambellone soffice)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

leoflori 1

06.05.2010, 14:02

multumesc Cristyn, ma bucur ca ti-a placut. intr-adevar este foarte usor de facut si de papat , si mai usor!

silvi0ara 1

06.05.2010, 15:42

Chiar ca este tare pufos,am salvat reteta.

leoflori 1

06.05.2010, 21:22

silvioara si spor la bucatarit!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura marmorata, cu visine din compot