Pentru crema de cacao avem nevoie de
Pentru ornat, asta e optional -2 linguri frisca lichida si o ciocolata.
Albusurile le batem spuma cu zaharul si sarea,adaugam galbenusurile pe rand,apoi faina amestecata cu praful de copt amestecam bine pana la omogenizare, dupa care impartim compozitia in 2 pt ca intr-una o sa punem crema de cacao.
Crema de cacao o facem asa: punem toate ingredientele la foc si lasam pana se ingroasa, o luam de pe foc si lasam sa se raceasca,
dupa ce s-a racit o punem intr-una din compozitii si amestecam bine.Tapetam o tava pt chec cu putin unt si putina faina dupa care punem compozitia o lingura cu cacao una alba si tot asa pana le terminam
il punem la copt la 180 grade 45 minute,
dupa ce s-a copt lasam la racit si pana se raceste facem glazura :punem ciocolata cu frisca la foc mic pana ce se topeste ciocolata, o luam de pe foc si turnam peste chec pe toata suprafata lasam la racit undeva la rece si taiem a doua zi sau dupa ce se intareste ciocolata.