O textura pufoasa, usor umeda...aluneca usor pe gat...si nu-i:)
Reteta Poca
-Intr-un castron se pune oul, zaharul, praful de sare si zaharul vaniliat
-se mixeaza pana se albeste
-se adauga faina amestecata cu praful de copt si se amesteca
-se adauga laptele si se amesteca
-cacaoa
-pregatim 4 pahar, punem pe fundul (paharului) hartie de copt, se umple paharele pana la jumatate. Paharele le punem intr-o cratita incapatoare(care are si capac)
-turnam apa calduta pana la jumatatea paharelor
-punem cratita pe foc mediu, cand incepe sa fiarba punem un material/prosop pe cratita si apoi capcaul, dam la focul cel mai mic si mai lasam exact 20 min, timp in care nu se ridica capacul
-dupa 20 min se opreste focul, dar se lasa inca 15 min cu capacul desupra, nu se ridica deloc
-cu un cutit ingust se scot checuletele