retete asemanatoare am vazut la Ancuta (postavaru)si m-a convins ca e bun,fiindca nu mancasem pana acum.Pot sa va spun ca e un deliciu,se topeste in gura,bun rau
Multumesc din suflet Ancuta>:d
Albusurile le-am mixat spuma tare apoi am pus zaharul putin cate putin impreuna cu pliculetele de vanilie,apoi am adaugat uleiul mixand in continuare.Adaugam si faina in ploaie si mixam bine.
Ungem tavile cu ulei dupa care tapetam cu faina si punem din compozitie doar jumatate, jumatatea ramasa o amestecam cu cacaua,apoi punem in tavi iar cu coada la o lingura amestecam putin.Dam la cuptor cam 10min.Intre timp taiem migdalele.
Dupa cele 10 min scoatem tavile si presaram migdalele dupa care introducem inapoi timp de 30min.
Cand checurile au fost gata le-am scos din tavi si le-am presarat zahar pudra cu vanilie.POFTA BUNA!
care nu l-ati incercat pana acum,va spun sincer ca merita,tare gustos e!!!si inca o data ii multumesc Ancutei