Chec de cacao cu nuca

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 25 Iun 2016 | 4970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr miez de nuca
  • coaja rasa de portocala
  • 3 cescute cu zahar
  • 3 oua mari
  • 3 cescute cu faina alba
  • o cescuta cu cacao neagra de calitate
  • o cescuta cu lapte
  • o cescuta cu ulei
  • o pastaie de vanilie
  • o lingurita cu praf de copt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de cacao cu nuca:

Zaharul se bate spuma cu albusurile.

Se adauga semintele de vanilie si coaja de portocala, iar apoi, rand pe rand galbenusurile, uleiul si laptele, faina cernuta impreuna cu praful de copt si cacaoa.

Se mixeaza pana la omogenizarea completa.

Se incorporeaza jumatate din cantitatea de miez de nuca (maruntit) si se amesteca usor.

Se toarna compozitia intr-o forma de copt, unsa in prealabil cu putin ulei sau unt.

Deasupra se presara restul miezului de nuca.

Se coace la 160 de grade pentru 45 de minute aproximativ. (Se testeaza cu o scobitoare)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de cacao cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu unt de arahide