Chec de cacao cu nuca

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 25 Iun 2016 | 4602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr miez de nuca
  • coaja rasa de portocala
  • 3 cescute cu zahar
  • 3 oua mari
  • 3 cescute cu faina alba
  • o cescuta cu cacao neagra de calitate
  • o cescuta cu lapte
  • o cescuta cu ulei
  • o pastaie de vanilie
  • o lingurita cu praf de copt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de cacao cu nuca:

Zaharul se bate spuma cu albusurile.

Se adauga semintele de vanilie si coaja de portocala, iar apoi, rand pe rand galbenusurile, uleiul si laptele, faina cernuta impreuna cu praful de copt si cacaoa.

Se mixeaza pana la omogenizarea completa.

Se incorporeaza jumatate din cantitatea de miez de nuca (maruntit) si se amesteca usor.

Se toarna compozitia intr-o forma de copt, unsa in prealabil cu putin ulei sau unt.

Deasupra se presara restul miezului de nuca.

Se coace la 160 de grade pentru 45 de minute aproximativ. (Se testeaza cu o scobitoare)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de cacao cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cheesecake cu dulceata de capsuni