Pentru ca saptamana trecuta am incercat prima data aceasta varianta de chec aperitiv si ne-a placut foarte mult,am revenit cu o noua reteta,pe acelasi principiu,insa cu ingrediente usor diferite.
Am tocat zucchini si morcovul cubulete,branza am dat-o pe razatoarea mare,usturoiul l-am tocat marunt,somonul l-am taiat cubulete.
Intr-un castron am spart cele 7 oua si le-am batut bine pana au facut spuma,am adaugat condimentele,smantana,faina si apoi branza rasa si legumele,iar laurma de tot bucatile de somon.Am incorporat totul bine si apoi am impartit compozitia in 2 tavi de chec.
Le-am dat la cuptor la foc mediu,pana s-au rumenit frumos.Am scos tavile din cuptor si am lasat checul sa se raceasca foarte bine inainte de a-l taia pentru a nu il rupe.
Se poate servi ca si aperitiv si se pot pune ce legume si condimente aveti sau va plac.
Pofta mare!