L-am vazut la Academia lui Horia...apoi am asteptam cateva zile pana am gasit reteta,... apoi am asteptat cateva zile sa se insanatoseasca Miruna,... iar apoi...n-am mai asteptat deloc.
E senzational!, demential de aromat!, izbitor de bun!, divin de dulce!, desi dupa multitudinea de arome ai zice ca e mult prea mult, but still...never say never.
Foarte, foarte simplu de pregatit.
Astfel amestecati intr-un bol toate ingredientele solide.
In alt bol amestecati toate ingredientele lichide.
Apoi, folosind initial mixerul, amestecati solidele cu lichidele, dupa care cand amestecul devine mai vartos amestecati cu o lingura de lemn.
Turnati totul intr-o tava tapetata cu unt si faina si predati checul cuptorului preincalzit bine, la 170 C pentru 35 minute. Faceti testul cu scobitoarea, e mai sigur.
Lasati apoi sa se racoreasca in tava si pudrati-l cat totusi e inca cald.
Nu va pot descrie senzatia! E foarte bun! moale! dulce! aromatizat! e exact ca un dulce oriental!....ce lume, ce codimente...ce arome! Luati si voi o bucatica, doar atat. Pup cu drag