Chec aperitiv la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 18 Oct 2019 | 3125 vizualizari

 

Inspirat de Oana. A iesit foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g faina
  • 200 g smantana 20%
  • 5 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt cu sofran
  • 100 g porumb
  • 1 ardei capia
  • 150 g cascaval
  • 150 g bacon cubulete
  • 100 g masline fara samburi
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita oregano
  • seminte de floarea soarelui
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv la slow cooker Crock-Pot:

Ardeiul capia se curata si se toaca cubulete.

Maslinele se taie rondele.

Ceapa se curata si se taie rondele fine.

Cascavalul se da pe razatoarea mare.

Se amesteca ouale intregi cu smantana, uleiul si faina cu praful de copt.

Se adauga porumbul, ardeiul capia, ceapa, maslinele, baconul si cascavalul.

Se condimenteaza cu sare si oregano.

Compozitia se pune in vasul slow cooker-ului Crock-Pot tapetat cu hartie de copt.

Se pune capacul si se seteaza modul High pentru 2 ore.

Dupa o ora se presara seminte de floarea soarelui si se pune prosop absorbant sub capac sa absoarba aburul.

Dupa 2 ore eu l-am bagat la cuptor 15 minute sa prinda culoare.

Se scoate cu grije din vas si se lasa la racit.

Se portioneaza si se serveste. Este bun cu ketchup.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot