Chec aperitiv a la Motan

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2015 | 53201 vizualizari

COMENTARII (31)

miki_a 1

09.11.2015, 14:48

Foarte frumos si delicios! Succes!

mirela0911 1

09.11.2015, 14:49

Știu cât e de bun!

Constelatialeu 1

09.11.2015, 15:11

Cam bun Motanele, sa mai faci......

JulyCris 1

09.11.2015, 15:19

Bya Ralu 1

09.11.2015, 15:33

ce bine arata motan

diaconta 1

09.11.2015, 15:41

iar ai checuit

MotanLaOale 1

09.11.2015, 15:56

Multumesc

Micutza Luana 1

09.11.2015, 16:04

prea bun

reisnaor_2006 1

09.11.2015, 16:23

super bunnnnnnnnnn

Corinuta 1

09.11.2015, 16:31

MotanLaOale 1

09.11.2015, 16:39

Multumesc

Merisor 1

09.11.2015, 16:41

Tare bine arata1

Bunica 1

09.11.2015, 17:57

Ce bunătate ai făcut!

Zamfira 1

09.11.2015, 18:38

Bun chec ai facut

MotanLaOale 1

09.11.2015, 19:14

Multumesc

Andra_Constantinescu 1

09.11.2015, 19:47

Tare bine arata!

Rocsi 1

09.11.2015, 19:59

Ce bine arata!

MotanLaOale 1

09.11.2015, 20:23

Multumesc

Gherca Daniela 1

09.11.2015, 20:26

CameliaR 1

09.11.2015, 20:29

MotanLaOale 1

09.11.2015, 21:22

dicota 1

13.11.2015, 10:59

Asa arata varianta nefotoshopata a checului aperitiv “a la motan”.Astrele nu au fost favorabile atunci cand am facut alegerea;mi-am zis ca nu am cum sa dau gres cu o reteta de o asa precizie si, mai ales, cu una destinata persoanelor care nu-si fac veacul prin bucatarie, in speta consortilor de gospodine.Am respectat la miligram cantitatile ingredientelor (in faza de procedura prealabila am cumparat de la supermarket exact cantitatile cerute).Spre final am inceput sa am dubii cu privire la succesul operatiunii:eram in faza in care autorul instiga la “turnarea compozitiei in tava”, indicatie improprie situatiei de la fata locului intrucat ceea ce trebuia sa torn eu era un gogoloi pe care “goodbye to gravity” il lasa rece asa incat l-am urnit cu lingura si l-am repartizat in doua tavi generoase care au gazduit odinioara (doar) 2 cozonaci ratati.So, rezultatul il vedeti si astept criticile desi nu intentionez sa reabilitez aceasta reteta dar cred au fost prea multe ingredient si prea putine oua.Am uitat sa precizez, ciupercile nu le-am mai adaugat, nu mai aveau loc in compozitie.Nici nu ma astep ca, in apararea pretendentului la titlu, sa nu sara o pleiada de gospodine dar nu e nicio suparare, doresc success tuturor si postari cat mai multe. Pana la urma, it’s all about…title, a fost o pizza gustoasa.P.S. Consortul a spus ca daca puneam toate ingredientele pe un platou, execeptand faina cu care faceam o paine, mai adaugam niste fire de ceapa, iesea o masa pe cinste!

http://www.bucataras.ro/dicota/

MotanLaOale 1

13.11.2015, 11:25

Imi pare rau ca nu ti-a iesit. Toate pozele mele sunt reale. Nu stiu sa umblu cu photoshopul. Cantitatile sunt exate, cele folosite de mine, si s-a putut turna fara probleme. Oricum ai folosit o tava mult mai mare si a iesit mai subtire, mai necrescut, dar in sectiune seamana cu al meu.

Valclaudia 1

16.11.2015, 18:29

bravo,Motane!

MotanLaOale 1

16.11.2015, 18:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv