Chec aperitiv a la Motan

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2015 | 53864 vizualizari

COMENTARII (31)

miki_a 1

09.11.2015, 14:48

Foarte frumos si delicios! Succes!

mirela0911 1

09.11.2015, 14:49

Știu cât e de bun!

Constelatialeu 1

09.11.2015, 15:11

Cam bun Motanele, sa mai faci......

JulyCris 1

09.11.2015, 15:19

Bya Ralu 1

09.11.2015, 15:33

ce bine arata motan

diaconta 1

09.11.2015, 15:41

iar ai checuit

MotanLaOale 1

09.11.2015, 15:56

Multumesc

Micutza Luana 1

09.11.2015, 16:04

prea bun

reisnaor_2006 1

09.11.2015, 16:23

super bunnnnnnnnnn

Corinuta 1

09.11.2015, 16:31

MotanLaOale 1

09.11.2015, 16:39

Multumesc

Merisor 1

09.11.2015, 16:41

Tare bine arata1

Bunica 1

09.11.2015, 17:57

Ce bunătate ai făcut!

Zamfira 1

09.11.2015, 18:38

Bun chec ai facut

MotanLaOale 1

09.11.2015, 19:14

Multumesc

Andra_Constantinescu 1

09.11.2015, 19:47

Tare bine arata!

Rocsi 1

09.11.2015, 19:59

Ce bine arata!

MotanLaOale 1

09.11.2015, 20:23

Multumesc

Gherca Daniela 1

09.11.2015, 20:26

CameliaR 1

09.11.2015, 20:29

MotanLaOale 1

09.11.2015, 21:22

dicota 1

13.11.2015, 10:59

Asa arata varianta nefotoshopata a checului aperitiv “a la motan”.Astrele nu au fost favorabile atunci cand am facut alegerea;mi-am zis ca nu am cum sa dau gres cu o reteta de o asa precizie si, mai ales, cu una destinata persoanelor care nu-si fac veacul prin bucatarie, in speta consortilor de gospodine.Am respectat la miligram cantitatile ingredientelor (in faza de procedura prealabila am cumparat de la supermarket exact cantitatile cerute).Spre final am inceput sa am dubii cu privire la succesul operatiunii:eram in faza in care autorul instiga la “turnarea compozitiei in tava”, indicatie improprie situatiei de la fata locului intrucat ceea ce trebuia sa torn eu era un gogoloi pe care “goodbye to gravity” il lasa rece asa incat l-am urnit cu lingura si l-am repartizat in doua tavi generoase care au gazduit odinioara (doar) 2 cozonaci ratati.So, rezultatul il vedeti si astept criticile desi nu intentionez sa reabilitez aceasta reteta dar cred au fost prea multe ingredient si prea putine oua.Am uitat sa precizez, ciupercile nu le-am mai adaugat, nu mai aveau loc in compozitie.Nici nu ma astep ca, in apararea pretendentului la titlu, sa nu sara o pleiada de gospodine dar nu e nicio suparare, doresc success tuturor si postari cat mai multe. Pana la urma, it’s all about…title, a fost o pizza gustoasa.P.S. Consortul a spus ca daca puneam toate ingredientele pe un platou, execeptand faina cu care faceam o paine, mai adaugam niste fire de ceapa, iesea o masa pe cinste!

http://www.bucataras.ro/dicota/

MotanLaOale 1

13.11.2015, 11:25

Imi pare rau ca nu ti-a iesit. Toate pozele mele sunt reale. Nu stiu sa umblu cu photoshopul. Cantitatile sunt exate, cele folosite de mine, si s-a putut turna fara probleme. Oricum ai folosit o tava mult mai mare si a iesit mai subtire, mai necrescut, dar in sectiune seamana cu al meu.

Valclaudia 1

16.11.2015, 18:29

bravo,Motane!

MotanLaOale 1

16.11.2015, 18:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu branza si cus-cus