Pentru Saptamana Barbatilor care Gatesc. Fiind asa laudat la Sighisoara am hotarat sa-l mai fac o data si sa-l si postez, ca atunci l-am facut noaptea si nu am facut poze.
Prima oara se taie marunt toate ingredientele. 200 g de cascaval se rade si 200 g se taie cubulete.
Se mixeaza ouale pana isi maresc volumul. Se adauga smantana, laptele si uleiul si se omogenizeaza. Faina se amesteca cu praful de copt si se amesteca in compozitie. Se adauga cascavalul ras si se omogenizeaza. Se adauga si restul ingredientelor si se omesteca bine.
Se tapeteaza doua tavi cu hartie de copt si se toarna compozitia in ele. Se presara semintele de floarea soarelui si dovleac uniform.
Se introduce in cuptorul preincalzit la foc mediu pentru 35-40 minute. Se face proba cu scobitoarea. Cand este rumenit frumos este gata.
Se scoate din tavi si se lasa la racit. Se taie rece in felii si se poate servi.
Pofta Buna!
1
Ingredientele se pot schimba dupa dorinta fiecaruia, dar in aceleasi cantitati.