Chec aperitiv

de Nadyne in Aperitive / Garnituri, 19 Dec 2016 | 19909 vizualizari

 

Mai simplu de atat, nu cred ca se poate. Cu un minim de efort si timp, avem un aperitiv gustos si aspectuos...

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 150 g sunca presata
  • 100 g sunculita taraneasca
  • 200 g cascaval ras
  • 1 ardei gras rosu
  • 150 g masline feliate
  • 150 g ciuperci feliate (la borcan/cutie)
  • 250 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 3-4 linguri smantana
  • 1 legatura patrunjel (optional)
  • putin piper macinat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

     Se bat bine ouale cu laptele si smantana, se adauga faina in ploaie, praful de copt si se omogenizeaza aluatul.

    Adaugam cascavalul ras, sunca si ardeiul taiate cubulete, ciupercile si maslinele feliate, piperul macinat. Amestecam si turnam compozitia intr-o tava de chec mare, tapetata cu hartie de copt.

     Se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade C, 35-40 minute sau pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciuperci in foietaj