Chec aperitiv

de Ela68 in Aperitive / Garnituri, 12 Aug 2014 | 21529 vizualizari

 

Gaby, draga de ea, mi-a facut asa o pofta cu acest chec aperitiv, incat n-am mai stat pe ganduri si l-am executat rapid. Este la indemana oricui, este gustos, satios si se pot face nenumarate combinatii cu legume, masline sau....ce-aveti prin casa :)
Astazi am prestat reteta de la sursa cu mici modificari. Danke, Gaby !

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • sare, piper
  • 50 gr unt
  • 200 ml lapte
  • 200 gr cascaval
  • 50 gr parmezan
  • 250 gr faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 100 gr ciuperci fierte si feliate
  • 3 buc ceapa verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

1. Se bat ouale cu sare (nu mult in cazul in care cascavalul e sarat ) si piper.

2. Adaugati cascavalul ras pe razatoarea cu gauri mari, untul topit si racit, faina, praful de copt, laptele, ciupercile si ceapa verde tocata si omogenizati.

3. Tapetati o forma de chec cu hartie de copt si unt si turnati amestecul. Deasupra presarati parmezanul dat pe razatoarea cu ochiuri mici.( parmezanul e optional, mie imi place crusta care se formeaza si pun de fiecare data cand am ocazia ).

4. Coaceti in cuptorul preincalzit pana ce este frumos rumenit. 

5. Se feliza rece.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Sidy 1

17.06.2015, 08:17

Minunat ! Cred ca mergea si putin ardei gras rosu, pentru culoare....

Ela68 1

17.06.2015, 11:24

asa e Sidy , pupici

Rahela Velicu 1

20.01.2017, 19:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec cu carnati de porc, branza si gogosari murati