Ceafa de vitel cu vin si rosii

de Oana in Vita, 26 Noi 2009 | 28634 vizualizari

COMENTARII (8)

rivka 1

26.11.2009, 16:47

asta e una dintre mancarurile mele preferate, simplu, fara sa complici inutil si sa amesteci prea multe ingrediente, foaaarte bun oana, l-am pus la favorite, sincer mi se pare si fff potrivit pt masa de craciun cu prietenii sau seara de trecere dintre ani...
arata mai mult risoto in poza, ce orez ai folosit?

Oana 1

26.11.2009, 17:02

Rivka Ma bucur ca iti place! Chiar se face usor, ca le bagi la cuptor si nu e complicat. Orezul e unul cu bob mare, Riso Scotti, l-am fiert in apa multa cu sare, apoi nu am scurs apa, de obicei asa faceam, am pus un cubulet de unt si am lasat acoperit si s-a umflat mult. Tare bun a iesit! O sa pun fripturica si in pagina speciala de Craciun

Teo 1

26.11.2009, 18:27

M-ai omorat cu friptura asta! Nu am mai mancat de muult, si fiarta in suc de rosii este o bunatateee! are un gust aparte!

Oana 1

26.11.2009, 18:35

Asa e, Teo! Ma bucur ca iti place si tie!

ANCA 1

26.11.2009, 23:11

bun tare tre sa fie, in seara asta am mancat si noi un gratar de vitel, daca vedeam mai repede reteta ta, il faceam asa!

Oana 1

26.11.2009, 23:16

Ancuta, data viitoare

liana_geicu 1

26.11.2009, 23:39

Oana, mai ai o portie mica si pentru mine, ca tare bine mai arata fripturica ta in sos de rosii!

Oana 1

27.11.2009, 19:40

Lia, data viitoare si pentru tine pastrez o portie generoasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Beef Bourguignon