Ceafa de porc prajita, cu cartofi prajiti si sos gorgonzola

de amradu in Porc, 11 Mar 2017 | 3299 vizualizari

 

A nu se consuma in exces, dauneaza grav greutatii !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceafa de porc
  • 1 kg cartofi
  • 150 g branza gorgonzola
  • 20 g unt
  • 40 g smantana
  • sare
  • piper
  • pudra de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc prajita, cu cartofi prajiti si sos gorgonzola:

Se taie ceafa in felii de 1.5-2 cm grosime, se da cu sare si piper pe toate partile, se prajeste pana devine crocanta.

Cartofii se taie in fasii medii spre mari (cum ii face bunica mea) se dau cu sare, piper si pudra de usturoi si se prajesc pana devin aurii.

Intr-un ibric, se topesete untul, se adauga branza gorgonzola si se amesteca pana se omogenizeaza, apoi se adauga smantana, sare si se mai lasa pe foc 1 minut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc prajita, cu cartofi prajiti si sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

11.03.2017, 21:16

diaconta 1

11.03.2017, 22:27

ce ciudat suna "cu cartofi taiati ca bunica" ))

kytz 1

12.03.2017, 16:08

Bun meniu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu ceapa si ardei gras