Ceafa de porc la tigaie

de ella 87 in Porc, 6 Dec 2018 | 8258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ceafa porc
  • 1 ceapa
  • 2 ardei kapia rosii
  • 2 catei usturoi
  • Boia
  • Sare
  • Piper
  • Cimbru
  • Ulei
  • Vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la tigaie:

Portionam ceafa de porc (asta aveam prin frigider) in cubulete nu foarte mici, o tragem la tigaie in putin ulei, putin pana isi schimba culoarea. Turnam jumatate de pahar cu vin alb si acoperim cu un capac, lasam pana se patrunde tot lichidul.

Taiem ceapa solzisori o adaugam peste carne, amestecam, dupa punem si ardeiul taiat felii mai mici, usturoiul si mai adaugam putina apa.

Spre sfarsit cand s-au patruns, condimentam cu sare piper boia si cimbru si gata de devorat...am incercat si varianta aceasta, nu numai felia de friptura pe gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

07.12.2018, 10:15

dantes 1

07.12.2018, 13:23

Ancutsa 1

08.12.2018, 15:54

Foarte buna, mai ales alaturi de mamaliguta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc in sos de vin rosu