Ceafa de porc la gratar

de pity19 in Porc, 26 Mai 2014 | 3351 vizualizari

 

Sambata a fost ziua tatalui meu care a implinit frumoasa varsta de 45 de ani si a tinut-o duminica!
Am facut gratare, prajituri, sarmale... ce nu am facut!

 

INGREDIENTE

  • 8 feliute ceafa de porc
  • vegeta
  • sare
  • piper
  • oregano
  • slanina ( ptr uns gratarul )
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la gratar:

Pregatim feliutele de ceafa , batem bine cu ciocanul de snitel , condimentam cu vegeta , piper , oregano fiecare bucata ;

Ungem gratarul bine cu slanina ;

Cand gratarul este incins punem fiecare bucata la rumenit ;

Intoarcem pe ambele parti ;

Servim cu mustar , salata de cruditati sau  cu piure!

TIPS-URI

1

Am lasat carnea cu condimentele peste noapte!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc in sos de smantana cu mustar la Multicooker