Ceafa de porc cu sos de rosii si ceapa,la dry cooker

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 15 Dec 2013 | 8330 vizualizari

 

Ce titul lung,te plictisesti citind doar titlu.....

 

INGREDIENTE

  • 600 g ceafa de porc
  • 400 g rosii cubulete din conserva
  • 200 g ceapa apa
  • sare
  • piper
  • 1 cana cu apa
  • 1 tigaie dry cooker
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu sos de rosii si ceapa,la dry cooker:

Taiem ceafa de porc in bucati mai mici o saram si piperam si o punem in tigaia dry cooker-ca daca tot am sa o si folosesc-.Ceapa o taiem marunt,o punem peste carne,adaugam si rosiile,cana de apa,punem tigaia pe foc,acoperim cu capac si lasam sa-si fac treaba.Servim cu un piure de cartofi si o salata de zeama de varza cu ceapa de apa,cine n-a incercat pana acum salata asta sa o faca e o minunatie,daca-i adaugi si putin piper si boia iute...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu sos de rosii si ceapa,la dry cooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in sos de ceapa cu rosii