Ceafa de porc cu salvie si rosii

de mihaelar63 in Porc, 14 Ian 2011 | 5185 vizualizari

 

Din ciclul ,, nimic nu se pierde , totul se.... gateste !!!'' . M-am trezit cu niste bucatele de ceafa de porc , ramase de la portionat . M-am gandit sa le fac la cuptor fara pic de ulei .
nici macar nu mi-am inchipuit ca poate iesi ceva atat de gustos .

 

INGREDIENTE

  • 600 gr ceafa porc 
  • 2 rosii
  • 1 lingura piper mozaic[negru+alb+ rosu + verde ]
  • 1 lingura salvie verde tocata
  • sare
  • 500 gr cartofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu salvie si rosii:

  1. Bucatile de ceafa , se spala , se pun intr-o tavasi se amesteca cu o rosie ,  boabe de piper , salvie si sare . Tava se da la cuptorul bine incins 30 min . Serviti preparatul cald cu cartofi natur stropiti cu sosul format in tava si cu cealalta rosie taiat alaturi .

TIPS-URI

1

 Ceafa avand ,,firicele de grasime '' care la copt se vor ,, topi'' , nu mai are nevoie de ulei . 

2

  Boabele de piper integi sunt delicioase in preparate , fierte-coapte , nu condimenteaza totul  ,doar iti ,, explodeaza '' din cand in cand si iti desfata papilele gustative .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu salvie si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu legume la cuptor