Imi place mult aceasta combinatie de branzeturi, si se potriveste foarte bine cu cataif!
Bateti usor 3 oua si amestecati cu branzeturile si piperul.
Deschideti cataiful cu mana si impartiti in cca 30-40 de portii, apoi acoperiti cu un prosop umed ca sa nu se usuce. In fiecare bucata de cataif, puneti o lingura din compozitia cu branzeturi si faceti forma unei mingiute, dar nu starngeti tare! Puneti aceste mingiute intr-o forma unsa in prealabil cu unt.
Topiti untul si margarina impreuna si puneti cate o lingura (nu mai mult!) deasupra la fiecare mingiuta. Cu o ora inainte de a pune la cuptor, puneti deasupra laptele amestecat cu smantana si restul de oua amestecate usor si lasati la frigider pana cand este absorbat tot lichidul.
Coaceti la cuptorul preincalzit la 180C ptr cca 35-40 min.
Se serveste imediat cald.
1
Puteti congela aceasta placinta si sa o coaceti cand doriti, doar sa nu puneti laptele, puneti doar untul cu margarina, acoperiti cu o folie transparenta si puneti in congelator.
2
in loc de cele 110 gr de emental, puteti inlocui cu jambon si/sau bacon.