E nemaipomenita pe masa de sarbatoare!
Dam prin razatoarea mare branza si lasam deoparte. Amestecam 3 oua usor apoi adaunga branza, asezonam dupa gust cu sare si piper. Daca cataiful e congelat, il lasam cca 20 min sa se decongeleze singur, apoi il desfacem si il lasam pe un prosop.
Ungem o tava cu unt apoi punem jumatate din cataif (sa fie rasfirat, sa nu il lasati asa cum se decongeleaza), deasupra turnam margarina topita dupa care adaugam compozitia de branza. Punem deasupra cealalta jumatate de cataif si turnam si untul topit. Batem putin smantana cu laptele si cele 3 oua si turnam in mod egal deasupra la cataif. Punem tava ptr cel putin o ora in frigider acoperita cu folie transparenta. Coacem la cuptorul preincalzit la 180 C ptr cca 40 min ( depinde de cuptorul fiecaruia, dar e gata cand va prinde o culoare aurie).
1
Ptr un gust mai intens, puteti pune mai multa branza roquefort!
2
Daca vi se pare prea gras, puteti renunta la unt sau la margarina, nu se va intampla nimic! Dar important e sa fie pus in prima jumatate de cataif.