Am tot rasfoit retete de cataif si pana la urma am facut eu niste combinatii,ca asa mi-au spus papilele mele ca trebuie sa fac....
Fideaua se pune in tava se adauga cubulete de margarina si se da la cuptor pana se rumeneste
Separat se prepara un sirop din zaharul brun si apa,se da in fiert si cand fideaua este rumema se scoate din cuptor si se toarna siropul peste ea,se lasa la inmuiat,pana tot siropul este absorbit.
Se pregateste o crema fiarta moale se freaca ouale cu zaharul,se adauga amidonul si laptele si se da la fiert,pe baie de aburi sa nu se lipeasca.Cand este fiarta se adauga margarina.Se lasa un pic la racit.
Pregatim si nucile,le prajim,apoi le caramelizam si le facem mai marunte dupa ce se racesc.
Pregatim si frisca,eu prefer frisca din smantana,dar este buna si cea Hulala
Asamblare:Un strat de taitei insiropati,nuca prajita,crema fiarta,frisca si tot asa pana terminam ingredientele,desupra punem nuca .Cam asta-i tot,sper ca am fost destul de explicita.