Cassoulet – o mancare spectaculoasa

de Brindusa in Rata, 14 Ian 2011 | 11588 vizualizari

COMENTARII (27)

gaby_duceag 1

14.01.2011, 20:15

da' ce spectaculoasa!!!!
in 3 zile? , nu mai bine faci tu si eu vin la tine?

aziz 1

14.01.2011, 20:20

fa o portie mai mare vin cu gaby

gaby_duceag 1

14.01.2011, 20:21

))))

Brindusa 1

14.01.2011, 20:22

Fetele, va astept cu drag. Numai sa-mi ziceti cu 3 zile inainte ca sa fac din nou, ca asta s-a mancat instantaneu.

Cris2711 1

14.01.2011, 20:27

aziz 1

14.01.2011, 20:30

brindusa mama da ce rabdare ai tu mama 3 zile auzi tu 3 zile fata mea azi am vrut sa fac o prajitura si nic nu mi-a iesit blatul l-am taiat cu drujba si l-am facut flenduri, crema ...zaharul era de piatra si a plecat pe balcon cu tot cu tava asa in contextul in care totul ar fi durat nici mai mult nici mai putin de 1h30 min.daca ar fi durat 3 zile plecam si eu in urma tavii

gaby_duceag 1

14.01.2011, 20:47

mihaelar63 1

14.01.2011, 20:57

Ai dreptate e spectaculoasa ,auzisem despre ea dar nu am tinut minte toata ,, procedura''

ANCA 1

14.01.2011, 21:02

wau! chiar ca spectaculoasa!! la prima rata, execut retata asta!!

Brindusa 1

14.01.2011, 21:20

aziz,

Brindusa 1

14.01.2011, 21:21

Mihaela, nici nu ai cum s-o tii minte trebuie sa ai foaia cu reteta langa tine, la cate ai de facut

Brindusa 1

14.01.2011, 21:22

Cris,

Brindusa 1

14.01.2011, 21:23

Anca, neaparat s-o faci. E de nedescris.

adriana_bobu 1

14.01.2011, 21:55

mirela0911 1

14.01.2011, 22:37

zaharia_mihaela2005 1

14.01.2011, 22:58

tare buna trebuie sa fie

RuxyRux 1

14.01.2011, 22:59

Cred ca e incredibil de buna!

LUK 1

14.01.2011, 23:36

confid de canard..adica rata conservata?.. e ceva deosebit oricum..reteta ta

Brindusa 1

14.01.2011, 23:49

LUK, da rata conservata. Asa cum conserva si romanii carnea de porc. Cum spuneam,fiecare cu porcul lui

Brindusa 1

14.01.2011, 23:51

Adriana,Mirela,

Brindusa 1

14.01.2011, 23:52

zaharia_mihaela, Ruxy, buna rau

MIUTA 1

15.01.2011, 00:06

Foarte buna

Laly 1

15.01.2011, 19:26

Ce buna trebuie sa fie

mamaieelena 1

15.01.2011, 22:24

gustos

Brindusa 1

16.01.2011, 10:32

Miuta, Laly, Mamaie, multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa